Moment Design fotograaf worden

Alle Moment Design fotografen wereldwijd vormen een geweldig netwerk van leuke collega’s, waar je veel ondersteuning krijgt en een berg van kan leren. We willen de wereld graag een stukje mooier maken!

Ben jij ook enthousiast geworden en wil je je graag ontwikkelen als Moment Design Fotograaf, dan helpen onze teachers je graag op weg!

 

Moment Design Traject

Introductie workshop
Tijdens deze workshop krijg je uitleg over de basisprincipes van Moment Design. Wat houdt de techniek in, hoe pas je hem toe, hoe kom je tot het beste resultaat. Daarnaast kijk en fotografeer je mee met een live fotoshoot. Je kan zien en ervaren hoe je de techniek toepast en wat het effect is.

Deze workshop duurt 1 dag en wordt op verschillende locaties in Nederland gegeven door onze teachers.

 

Moment Design Opleiding
De Moment Design Opleiding is een verdieping van de introductie workshop. Tijdens deze opleiding ga je zelf de Moment Design techniek aanleren. Je krijgt de theorie aangevuld met praktijkopdrachten tijdens de opleidingsdagen. Daarnaast ga je thuis met opdrachten aan de slag. Je sluit de training af met een Moment Design fotoshoot, die door de teacher via skype met je wordt nabesproken. Deze opleiding is ontwikkeld samen met Jesh de Rox en is gelijkwaardig aan de online training die tot 2018 gegeven werd. Na het volgen van de opleiding kun je je laten certificeren.

Deze opleiding duurt 4 dagdelen en wordt op verschillende locaties in Nederland gegeven door onze teachers.

 

Certificering:
Na het succesvol afronden van de online training is het mogelijk je te laten certificeren. Hiervoor dien je foto’s in te leveren van 5 tot 10 fotosessies die je hebt gefotografeerd met de Moment Design techniek. Na goedkeuring van de foto’s volgt de certificering. Je theoretische kennis van Moment Design wordt getoetst en je doet een fotoshoot (beoordeling praktijk).

Wil jij je laten certificeren, meld je dan aan op info@momentdesigncollectief.nl.

 

Aansluiten bij het Moment Design Collectief:
Als gecertificeerd fotograaf kan je aansluiten bij het Moment Design Collectief. Het collectief heeft veel voordelen voor jou als fotograaf.

 

Specialiseren en verder groeien:
Na het volgen van de introductie workshop en/of de online training zijn er nog voldoende mogelijkheden om je verder te specialiseren. Onze teachers helpen je daar graag bij met 1-op-1 mentoring of verdiepingsworkshops.

Moment_Design_Collectief_compilatie4

Volg ons op social media

Contact

Moment Design Collectief
info@momentdesigncollectief.nl