Aanmelden Betekenisweek

In de week van 25 september tot 10 oktober 2021 organiseren de leden van het Moment Design Collectief de Betekenisweek. Het doel van de Betekenisweek is om je partner of iemand die je lief is, te bedanken voor alles wat ze tijdens jouw ziekte voor je hebben gedaan met een fantastische Moment Design fotosessie. Wil jij iemand die ziek is of is geweest een hart onder de riem steken door samen op de foto te gaan, dan ben je ook van harte welkom om je aan te melden.

16 fotografen van het Moment Design Collectief geven, door heel Nederland, gezamenlijk 50 gratis fotosessies weg in de week van 25 september tot en met 10 oktober 2021. In het kader van de Betekenisweek geeft de deelnemende fotograaf je de fotosessie cadeau inclusief één digitale foto in hoge resolutie. Mocht je meer foto’s wensen dan kan je die na afloop tegen de tarieven van de gekoppelde fotograaf kopen. Je bepaalt zelf hoeveel foto’s je wilt aanschaffen, in welke vorm en in welk formaat. Uiteraard gaan wij allemaal zorgvuldig met de beelden om. Alleen met jouw toestemming gebruiken wij ze voor promotiedoeleinden.

Je kunt zelf aangeven door welke fotograaf je graag vastgelegd wil worden. Misschien ken je een van onze fotografen al of heb je een voorkeur op basis van je locatie. Op deze pagina kun je kennis maken met al onze fotografen. Let op: niet al onze fotografen nemen deel aan de actie. Maak je geen keuze dan kiezen wij een fotograaf voor je op basis van locatie en/of beschikbaarheid.

Wil je je aanmelden vul dan onderstaand formulier in vóór 25 september. Je ontvangt automatisch een bevestiging van je aanmelding. Uiterlijk op 30 september ontvang je een bericht van de fotograaf naar keuze om een afspraak te plannen voor de fotosessie. Mochten er meer dan 50 aanmeldingen zijn, dan zal er onder alle aanmeldingen geloot worden.

LET OP: Gun jij een familielid, vrienden een collega of een goede buur zo’n mooie fotosessie? Wijs hen dan op deze actie en laat hen zichzelf aanmelden. Een ander aanmelden als verrassing (of omdat je vindt dat iemand het echt verdient) is helaas niet mogelijk. Deze aanvragen worden dan ook niet in behandeling genomen.