Aanmelden Betekenisweek

Ben jij ernstig ziek of herstellende? En wil jij dolgraag een speciaal iemand die jou door deze moeilijke periode heen sleept of heeft gesleept bedanken? Meld je dan nu aan voor de Betekenisweek.

Alle 11 fotografen van het Moment Design Collectief geven, door heel Nederland, gezamenlijk 50 gratis fotosessies weg in de week van 1 tot en met 7 oktober 2018. In het kader van de Betekenisweek geeft de deelnemende fotograaf je de fotosessie cadeau inclusief een prachtige afdruk van 20x30 cm. Mocht je meer foto’s wensen dan kan je die na afloop tegen de tarieven van de gekozen fotograaf kopen. Je bepaalt zelf hoeveel foto’s je wilt aanschaffen, in welke vorm en in welk formaat. Uiteraard gaan wij allemaal zorgvuldig met de beelden om. Alleen met jouw toestemming gebruiken wij ze voor promotiedoeleinden.

Je kunt zelf aangeven door welke fotograaf je graag vastgelegd wil worden. Misschien ken je een van onze fotografen al of heb je een voorkeur op basis van je locatie. Maak je geen keuze dan kiezen wij een fotograaf voor je op basis van locatie en/of beschikbaarheid.

Wil je je aanmelden vul dan onderstaand formulier in op 17 september. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een bevestiging van je aanmelding. Uiterlijk op 20 september ontvang je een bericht van de fotograaf naar keuze om een afspraak te plannen voor de fotosessie. Mochten er meer dan 50 aanmeldingen zijn, dan maken wij een selectie uit de aanmeldingen.

HELAAS IS DE TERMIJN OM JE IN TE SCHRIJVEN VERLOPEN, AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.