Betekenisweek

Ben jij ernstig ziek of herstellende? Is er een speciaal iemand die jou door deze moeilijke periode heen sleept of heeft gesleept? En heb je een boodschap voor diegene? Dan hebben wij iets voor jou!

Van maandag 30 september tot en met zondag 6 oktober
In de week van 30 september tot en met 6 oktober 2019 geven de fotografen van het Moment Design Collectie opnieuw, door heel Nederland, gezamenlijk 50 gratis fotosessies weg aan mensen met een ingrijpende ziekte. Laat je fotograferen samen met die ene, speciale persoon die jou in deze periode met alle liefde omringt. Dat kan je partner zijn of je kind, je vader of moeder, een vriend of vriendin. Of misschien wel je hele gezin. Jij bepaalt wie je meeneemt naar de fotosessies.

Laat je hart spreken
Jouw ziekte heeft ongetwijfeld veel impact op jullie relatie. Tijdens de fotosessies krijg je de gelegenheid om je hart te laten spreken. Zeg wat je al die tijd al voelt, maar nooit hardop hebt durven zeggen. Lucht je hart! Wij beloven je een verrassende, onvergetelijke fotosessie met als resultaat: foto’s waar het leven en de liefde vanaf spat.

Moment Design
Als Moment Designers fotograferen wij mensen graag zo natuurlijk mogelijk. Het liefst buiten, op een mooie of bijzondere locatie met natuurlijk licht. We doen niet aan poseren of gemaakt lachen. Je hoeft zelfs niet in de camera te kijken. In plaats daarvan stelt de fotograaf jullie vragen die je aan het denken zetten. Samen zetten we de tijd heel even stil. We halen mooie herinneringen op en maken ondertussen weer nieuwe. Er is ruimte voor elk gevoel, elke emotie. Jij mag het zeggen – een van ons legt het voor je vast.

“Het gaat niet om de ziekte, maar om wat er tussen jullie is en altijd zal zijn. Het wordt onvergetelijk!”

Foto’s als energiebron
In het kader van de Betekenisweek geeft de deelnemende fotograaf je de Moment Design fotosessie cadeau inclusief één digitaal bestand naar keuze. Mocht je meer foto’s wensen dan kan je die na afloop tegen de tarieven van de gekozen fotograaf kopen. Je bepaalt zelf hoeveel foto’s je wilt aanschaffen, in welke vorm en in welk formaat. Uiteraard gaan wij allemaal zorgvuldig met de beelden om. Alleen met jouw toestemming gebruiken wij ze voor promotiedoeleinden.

Missie geslaagd
Onze missie is geslaagd als wij jouw gevoel voor die ene, speciale rots in de branding tastbaar hebben gemaakt. Wij hopen dat de ervaring en het eindresultaat jou nieuwe energie geeft om de ziekte te dragen.

“Een foto is als een kapstok voor mooie herinneringen”

Wil je meer weten over Moment Design, klik hier!

NB niet alle mensen in bovenstaande film zijn ingrijpend ziek.