Afscheid nemen van het strand

We hadden de shoot al bijna verzet vanwege het slechte weer dat voorspeld was. Die ochtend zelf scheen de zon echter helder aan de hemel en zijn we er toch voor gegaan. Leon en Heilina wonen in het mooie Heiloo en gaan binnenkort verhuizen naar het Oosten van het land voor het werk van Leon.

Wat hen moeilijk valt, is afscheid nemen van het strand waar zij nu maar 5 km vandaan wonen. Ze willen daarom heel graag een fotosessie op het strand. We beginnen met spelletjes en de kinderen hebben er zin in. De kleinste aarzelt nog, maar als ze zelf een paar foto’s mag maken van de familie is ze helemaal om.

Ruim anderhalf uur hebben we plezier in de duinen en op het strand. Boven zee hangt een donkere lucht en een mini regenboog. Als we thuis zijn komt de regen met bakken uit de lucht, dat maakt mij niet meer uit.

De familie heeft straks een prachtige herinnering aan hun tijd hier aan zee en naast een prachtig album krijgen de kinderen allemaal een vergroting voor op hun nieuwe kamer. Wat een fantastisch idee!

Deze foto’s zijn gemaakt door: Yvonne ten Bruggecate | Noord-Holland

Familie_Fotografie_Moment_Design_6-Yvonne
Familie_Fotografie_Moment_Design_2-Yvonne
Familie_Fotografie_Moment_Design_2-Yvonne
Familie_Fotografie_Moment_Design_7-Yvonne
Familie_Fotografie_Moment_Design_3-Yvonne
Familie_Fotografie_Moment_Design_9-Yvonne
Familie_Fotografie_Moment_Design_4-Yvonne

Volg ons op social media

Contact

Moment Design Collectief
info@momentdesigncollectief.nl