Moederliefde

Probeer het je eens voor te stellen. Je bent 21 jaar, op wat hobbels na heb je een heerlijk leven. Leuk werk, fijne vriendinnen en helaas een grote teen die scheef groeit. Omdat je daar behoorlijk last van hebt wordt je geopereerd. Een routine klusje…..
Dit routine klusje was voor Lisanne het begin van veel ellende. Meerdere operaties volgden, er kwamen krukken, een rolstoel, een scootmobiel, maar de pijn bleef. En dat was niet het enige. Als vervelende bijwerking van haar beperkte mobiliteit kreeg Lisanne starende blikken en ongevraagde opmerkingen naar haar hoofd.

Lisanne bleef positief en zet zich nu als vrijwilliger vanuit het project “Jouw ervaring telt” van SWD in om mensen bewust te maken van de risico’s van elke operatie of hen te laten ervaren hoe het is om nagestaard te worden in een scootmobiel.

Lisanne ging op de foto met haar moeder en haar zus “omdat ik haar heel graag zou bedanken voor wat ze o.a. de afgelopen 6 jaar voor me heeft gedaan. Ik kreeg een beperking, maar doorsta dit alles samen met mijn moeder, waardoor onze band alleen maar sterker is geworden. Een moeder doet alles voor haar kind uit moederliefde maar ook een moeder hart word geraakt door wat de kinderen meemaken. Dit heeft ze echt verdiend.”

Deze foto’s zijn gemaakt door: Loes Rommens | Noord-Brabant

blog-moeder-dochter-Loes-Rommens-1-min
blog-moeder-dochter-Loes-Rommens-2-min
blog-moeder-dochter-Loes-Rommens-3-min
blog-moeder-dochter-Loes-Rommens-4-min
blog-moeder-dochter-Loes-Rommens-5-min
blog-moeder-dochter-Loes-Rommens-6-min
log-moeder-dochter-Loes-Rommens-7-min
blog-moeder-dochter-Loes-Rommens-8-min
blog-moeder-dochter-Loes-Rommens-9-min
blog-moeder-dochter-Loes-Rommens-10-min
blog-moeder-dochter-Loes-Rommens-11-min
blog-moeder-dochter-Loes-Rommens-12-min
blog-moeder-dochter-Loes-Rommens-13-min
blog-moeder-dochter-Loes-Rommens-14-min
blog-moeder-dochter-Loes-Rommens-15-min
blog-moeder-dochter-Loes-Rommens-16-min

Volg ons op social media

Contact Moment Design Collectief info@momentdesigncollectief.nl