Voorjaar ten top

Je kan nog zo’n goede voorbereiding hebben, maar soms loopt je fotoshoot gewoon anders dan je van te voren had kunnen bedenken. Maar juist daardoor krijg je een onverwacht mooi resultaat!

Zo mocht ik met dit heerlijke gezin in het vroege voorjaar op pad, naar een voor mij onbekende locatie. Het idee was om naar een zandverstuiving te gaan. Via Google-maps dacht ik een ruime en rustige plek te hebben gevonden en vol energie gingen we op een zonnige zondag samen op pad. Na een prachtige wandeling door het bos kwamen we erachter dat de enige toegang naar ‘ons’ plekje via een met prikkeldraad afgezet weiland was. Bovendien kwamen we ook nog voor de uitdaging van een klein beekje te staan. De kinderen gingen heel stoer als eerste en bovenaan de berg riepen ze hard dat het er echt prachtig was!

En prachtig was het, maar zand was er in de verste verte niet te zien! Wel een heel mooi weiland (volle koeienvlaai…). We hebben er heel hard om gelachen en hebben vervolgens de familiefoto’s gemaakt op een prachtige plek nabij het vroege voorjaarsgroen.

Vanaf minuut 1 hadden we de grootste lol met zijn allen en dat zie ik vooral terug in de geweldige gezinsfoto, die door mama veruit als favoriete foto is gekozen. Ondanks dat niemand naar mij kijkt en de helft zelfs zijn of haar ogen dicht heeft. Maar het plezier dat dit gezin samen heeft straalt van de foto af. En daar word ik heel blij van.

 

Deze foto’s zijn gemaakt door: Karin Verhoog | Noord-Brabant

Moment_Design_gezinsfoto_KarinVerhoog1
Moment_Design_gezinsfoto_KarinVerhoog2
Moment_Design_gezinsfoto_KarinVerhoog3
Moment_Design_gezinsfoto_KarinVerhoog4
Moment_Design_gezinsfoto_KarinVerhoog5
Moment_Design_gezinsfoto_KarinVerhoog6
Moment_Design_gezinsfoto_KarinVerhoog7
Moment_Design_gezinsfoto_KarinVerhoog8
Moment_Design_gezinsfoto_KarinVerhoog9
Moment_Design_gezinsfoto_KarinVerhoog10
Moment_Design_gezinsfoto_KarinVerhoog11
Moment_Design_gezinsfoto_KarinVerhoog12
Moment_Design_gezinsfoto_KarinVerhoog13
Moment_Design_gezinsfoto_KarinVerhoog14

Volg ons op social media

Contact

Moment Design Collectief
info@momentdesigncollectief.nl