AANMELDEN MOMENT DESIGN BORREL

DONDERDAG 14 NOVEMBER 2019

MOMENT DESIGN BORREL

Het is alweer vééééééél te lang geleden dat wij elkaar met zijn allen live gesproken hebben. Daarom willen we jullie allemaal uitnodigen voor Dé Moment Design Netwerkborrel!

Wat:
Ontmoet al die lieve Moment Design collega’s in het echt, kom kennismaken met de Nederlandse Moment Design Teachers, kom ervaringen uitwisselen, bijkletsen, lekker eten en drinken. We hebben voor de borrel het leukste huiskamercafé van Utrecht afgehuurd en omdat we niemand met een knorrende maag naar huis willen laten gaan hebben we ook gezorgd voor een overheerlijk buffet!
Kortom, zin in een gezellige avond met collega’s, zorg dan dat je de borrel niet mist!

Waar:
We ontmoeten je graag bij Café Joost (Achter Sint Pieter 3, Utrecht) in het centrum van Utrecht.

Wanneer:
Donderdag 14 november 2019 van 17.00 tot 21.00 uur.
De leden van het collectief verwachten we al om 14.00 uur.

Kosten:
Voor € 37,50 excl BTW (je ontvangt van ons een factuur) wordt je getrakteerd op een gezellige borrel en eet je gelijk mee van het overheerlijke buffet. Je gaat dus met een volle buik naar huis!
Voor leden van het collectief is deze borrel incl. buffet gratis!

JA, ik ben erbij!!

Superleuk dat je erbij wil zijn. Heb je nog een leuke collega, die je zeker even wil spreken op de borrel, nodig hem of haar dan gerust uit! Hoe meer fijne collega’s er zijn, hoe gezelliger het wordt.
Wacht alleen niet te lang met aanmelden, want we hebben maar plaats voor 35 personen en het zou jammer zijn als je het mist!

Aanmelden:

Er zijn:
– 35 tickets t.w.v. € 37,50 excl BTW
Voor leden van het collectief is deze dag gratis.

Meld je aan via onderstaand formulier!