Aansluiten bij het collectief

Ben je gecertificeerd Moment Design Fotograaf, dan verwelkomen je graag bij het Moment Design Collectief. Met het collectief willen wij Moment Design Fotografie op de kaart zetten bij zowel de fotografen als bij klanten. Wij willen dat de klanten bij onze fotografen gegarandeerd zijn van een kwalitatief goede fotosessie: Een echte belevenis met als resultaat professionele foto’s waar de liefde vanaf spat. Als collectief staan wij garant voor de professionaliteit van ons netwerk en de kwaliteit van ons werk. Voldoe je aan het volgende profiel? Dan nodigen we je van harte uit je aan te melden bij het Moment Design Collectief.

  • Je bent werkzaam als gecertificeerd Moment Design fotograaf.
  • Je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
  • Je hebt een eigen bedrijfswebsite, die gebruiksvriendelijk is en duidelijk weergeeft dat je werkzaam bent als fotograaf.
  • Je biedt Moment Design fotografie aan tegen een tarief dat past bij je werk als Moment Design fotograaf.
  • Op jouw website is een overzicht te zien van jouw reportages als Moment Design fotograaf.
  • Je betaalt een jaarlijkse contributie. Je lidmaatschap is pas definitief wanneer je aanmelding is goedgekeurd en de contributie is ontvangen.

Wil jij je aansluiten bij het collectief? Vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een bevestiging van je aanmelding. We beoordelen je website en het fotomateriaal. Is dit goedgekeurd en voldoe je aan het bovengenoemde profiel, dan verwelkomen we je graag als lid van het collectief en kun je gaan genieten van alle voordelen.

3 + 3 =

Volg ons op social media

Contact

Moment Design Collectief
info@momentdesigncollectief.nl