Als fotograaf meedoen aan de jaarlijkse Betekenisweek

Sinds 2016 organiseert het Moment Design Collectief ieder jaar in oktober de Betekenisweek. Dit is een week waarin alle leden van het Collectief gezamenlijk een flink aantal fotosessies weggeven aan mensen met een ingrijpende ziekte. Ze kunnen zich laten fotograferen samen met die ene, speciale persoon die hen in deze periode met alle liefde omringt. Dat kan een partner zijn, een  kind, een vader of moeder. Of misschien wel een gezin. Zij bepalen zelf wie ze meenemen naar de fotosessie.

Steeds vaker ontvangen wij berichten van fotografen uit heel Nederland (én België) dat ze het zo’n prachtige actie vinden. En dat ze dolgraag mee willen doen. Wij zien het als een groot compliment dat onze actie zoveel mensen raakt en dat anderen daar graag hun steentje aan bij willen dragen.

Helaas is meedoen aan deze actie alleen mogelijk voor de (gecertificeerde) leden van het Moment Design Collectief. Omdat onze leden zijn opgeleid voor het creëren van bijzondere momenten en die absoluut raad weten met de heftige emoties die vaak voorbij komen bij dit soort sessies.

Wil jij als fotograaf nou ook deelnemen, dan kan je je – indien je Moment Design gecertificeerd bent – aanmelden als lid van het Collectief.

Ben jij niet gecertificeerd, maar wil je toch een dergelijke actie doen? Dan staat het je uiteraard vrij om zelf een vergelijkbaar initiatief te ontplooien. We willen wel benadrukken dat het niet de bedoeling is dat er een link gelegd wordt met de Betekenisweek van het Moment Design Collectief. En het is ook niet toegestaan daarvoor de term ‘Betekenisweek’ of een verbastering van deze term te gebruiken, aangezien die naam voor deze actie al sinds 2016 jaar onlosmakelijk met het Moment Design Collectief verbonden is.

Heb je vragen hierover neem dan contact op via betekenisweek@momentdesigncollectief.nl.

Volg ons op social media

Contact

Moment Design Collectief
info@momentdesigncollectief.nl